Avondvierdaagse Egmond aan den Hoef gaat starten.
Avondvierdaagse Egmond aan den Hoef gaat starten. (Foto: aangeleverd)

Wandeltocht voor jong en oud

EGMOND AAN DEN HOEF - De veertigste editie van de avondvierdaagse in Egmond aan den Hoef staat voor de deur. Dinsdag 4 juni wordt gestart en deelnemers kiezen tussen de vijf en tien kilometer.

De tien kilometer wandelaars vertrekken dagelijks tussen 18.30 uur en 18.45 uur. De vijf kilometer wandelaars vertrekken dagelijks tussen 18.45 uur en 19.15 uur. Het startpunt is Dorpshuis Hanswijk te Egmond aan den Hoef.

Medaille

De organisatie van de wandeltocht voor jong en oud, door het fraaie Egmond, berust bij Jeugdbelangen uit Egmond aan den Hoef, onderdeel van Stichting Welzijn Bergen. Wandelaars worden vrijdag 7 juni muzikaal onthaald. Na inlevering van de volle stempelkaart ontvangen deelnemers een herinneringsmedaille. Voorinschrijving voor vijf euro is mogelijk zaterdag 1 juni tussen 14.00 en 15.00 uur in het Dorpshuis te Egmond aan den Hoef. Inschrijving bij de start is mogelijk op dinsdag 4 juni voor zes euro vanaf 18.30 uur in het Dorpshuis Hanswijk te Egmond aan den Hoef. Dagkaarten kosten twee euro.

De organisatie is op zoek naar vrijwilligers voor de stempelposten en vrijwilligers die willen helpen met het veilig oversteken van deelnemers. Hiervoor dienen zij wel een instructie (op pc of telefoon) te volgen als evenementen-verkeersregelaar. Aanmelden via Kees Bruin: 0646307100 of stuur een e-mail: egmondsea4d@hotmail.nl.