Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Greeuw Airconditioning klaar voor de zomer!

ALKMAAR - In verband met uitbreiding heeft Greeuw Airconditioning per 1 april van dit jaar zijn intrek genomen in een groot bedrijfspand aan de Egelskoog 8 op de Beverkoog. Naast een nieuw kantoor en een magazijn is er nu ook een volwaardige showroom.

Nieuwe locatie

Wat twee jaar terug klein begon met een goed idee is uitgegroeid tot een bedrijf met tien eigen monteurs en acht volwaardige bedrijfsbussen. ''Er is steeds meer behoefte aan airco-installaties waarmee we klanten niet alleen verkoeling en verwarming geven, maar ook van het gas af kunnen helpen'', licht eigenaar Wouter Greeuw enthousiast toe. ''Het nieuwe pand luidt een volgende fase in. Het is een mooie stap in de verdere uitbreiding en ontwikkeling van ons bedrijf. De oude locatie was niet meer toereikend en voldeed niet aan de eisen van wat wij, als de aircospecialist van de regio, willen uitstralen. Daar hoort een mooie showroom bij.''

De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen acht en zes uur. ''Op afspraak zijn we ook in het weekend open'', vult Greeuw graag aan. Greeuw Airconditioning biedt voor iedere klant en elke portemonnee een passende klimaatoplossing, zo valt te lezen op de site.