Introductie SKODA SCALA
Introductie SKODA SCALA (Foto: aangeleverd)

De introductie van de ŠKODA SCALA

ALKMAAR - De Broekhuis ŠKODA Alkmaar showroom staat vanaf afgelopen vrijdag geheel in het teken van de exclusieve introductie van de ŠKODA SCALA.

De moderne, 'statische' en ruime SCALA schittert tijdens het ŠKODA SCALA Event in de showroom bij Broekhuis. Hij werd eerder op de Autosalon in Parijs voor het eerst gepresenteerd en nu kunnen belangstellenden deze auto van dichtbij ervaren tijdens een exclusieve introductie. 's Middags zijn er ŠKODA pro's aanwezig die in twee sessies, 13.30 tot 15.30 uur en 16.00 to 18.00 uur, de SCALA introduceren en alles kunnen vertellen over deze jongste ŠKODA.

Nieuw design

De pro's laten de bezoeker kennis maken met deze hatchback die beschikt over een nieuw design, een sportief karakter en tal van andere innovatieve technologieën. Het blijft niet alleen bij kijken; samen met een ŠKODA pro kan een proefrit worden gemaakt in de SCALA. Om de introductie informeel en persoonlijk te houden, is er een beperkte ruimte voor aanmeldingen. Per introductiemoment is er ruimte voor 30 personen. Wees er daarom snel bij. Aanmelden kan via de website: www.broekhuis.nl/skoda

Alle autozaken

Naast deze exclusieve introductie kan een ieder bij Broekhuis ŠKODA Alkmaar terecht voor alle autozaken. Naast het kopen of (private) leasen van een nieuwe auto, is Broekhuis Alkmaar tevens het adres voor een groot aanbod van occasions, het financieren van een auto, het herstellen van autoschade en het verzekeren van de auto. Uiteraard staan ook de monteurs klaar, om de auto vakkundig te onderhouden en repareren.

Gemakkelijk

Wel zo gemakkelijk, om alle zaken omtrent de auto op één plaats te kunnen regelen.