Terug naar de goede ouwe tijd.
Terug naar de goede ouwe tijd. (Foto: aangeleverd)

Terug naar de goede ouwe tijd

ALKMAAR – Veertig jaar dansmuziek herbeleven. Dat is waar de echte liefhebber bij wil zijn. De 'diehards' van de dancescene 40UP, Lexion Events en Happy Boeddha Events slaan de handen ineen voor het 'Back in the Days' buitenfestival dat zondag 9 juni op het park van evenementenlocatie Koel310 in Alkmaar wordt gehouden. Kaarten zijn nu verkrijgbaar.

Met maar liefst drie stages lekkere house, pop, disco, hiphop en hitjes van de laatste veertig jaar muziekgeschiedenis is de boodschap duidelijk: terug naar de goede ouwe tijd.

Line-up

De organisatie zorgt met hun ervaring voor de complete beleving en dat geen nummer wordt gemist. Op het programma staan onder meer Alex van Oostrom, Spider, Jochen Miller, Deejay Manie, DJ Jose, Mc Pryme, Robert Feelgood Live Dillon Lewis & Arjan M, Dj Jurgen Rijkers en Fullscale.

Kerst op de taart

De echte kers op de taart vormt de tributeband 'RHAPSODY QUEEN', de populairste band uit het Verenigd Koninkrijk die de organisatie speciaal heeft laten invliegen en live te zien is op de 40UP stage. De fijnproevers kunnen hun geluk beproeven bij de high-end wijnbar, maar ook genieten van speciaalbieren en natuurlijk een brede selectie van de beste foodtrucks. Herbeleef de gouden tijden van weleer en kom zondag 9 juni naar het park van evenementenlocatie Koel310!

Informatie en tickets: www.backinthedaysfestival.nl