Frank heeft al jaren een AlkmaarPas.
Frank heeft al jaren een AlkmaarPas. (Foto: aangeleverd)

Frank heeft al jaren een AlkmaarPas

ALKMAAR - Frank (37 jaar) is geboren en getogen in Alkmaar. Een echte Alkmaarder! Hij vindt Alkmaar een fijne stad, alles is dichtbij huis. Hij werkt dichtbij de stad, in Heiloo bij Kwekerij de Buitenkans.

'Aanbod van de pas is groot'

Frank heeft de AlkmaarPas al meer dan zeven jaar. Frank: "Er zitten veel aantrekkelijke kortingen bij." Het aanbod van de pas is groot, bezitters krijgen korting bij meer dan 300 adressen in Alkmaar. Frank gebruikt zijn AlkmaarPas onder andere voor korting op zijn sportabonnement en gaat ermee naar de bioscoop.

AZ fan

Daarnaast is hij een echte AZ fan: "Ik heb al zestien jaar een seizoenkaart bij AZ. Laatst was ik mee met de rondleiding bij AZ. Het was geweldig om het stadion op een andere manier te bekijken. Ook de rondleiding bij de Huisvuilcentrale was erg interessant", vertelt hij. De AlkmaarPashouder raadt iedereen aan om de AlkmaarPas aan te schaffen. "Je krijgt korting op de dingen die je leuk vindt en bij plekken waar je normaal komt. De korting is dan mooi meegenomen." Een tip van Frank: "Lees je goed in, dan weet je wat je allemaal kan met de AlkmaarPas." Hij blijft zelf op de hoogte van leuke, nieuwe acties via de mail en de website.

Benieuwd naar de acties en gratis rondleidingen van de AlkmaarPas? Ga naar www.alkmaarpas.nl voor meer informatie. Schrijf dan meteen in voor de maandelijkse nieuwsbrief.