Theatervoorstelling 'Een nacht teveel'

ALKMAAR - Het Alkmaars Theater Collectief speelt zondag 2 juni om 16.00 en 20.00 uur de theatervoorstelling 'Een nacht teveel'. Op reis gaan met een groepje mensen die je nog niet kent is al spannend genoeg. Als er dan in je eigen leven ook van alles speelt en je voelt dat je op een keerpunt staat, neemt gaandeweg de verwarring toe en kun je je steeds ongemakkelijker gaan voelen.

Je voelt dat je op een keerpunt staat

De zeven reisgenoten in deze nieuwe voorstelling van het Alkmaars Theater Collectief lopen bovendien letterlijk vast als ze de bus naar het vliegveld missen. Nóg een nacht samen doorbrengen? Zomaar in de openlucht? Het zal moeten, maar: hoe goed kennen ze elkaar inmiddels? Is iedereen wel te vertrouwen? Is er gevaar te duchten? De extra nacht vakantie leidt tot een serie verwikkelingen die soms schrijnen, maar vaker nog hilarisch zijn. Want terwijl de een écht zo snel mogelijk naar huis wil, begint de ander het naar zijn zin te krijgen. Een derde heeft zo z'n bedenkingen bij een van de reisgenoten. En enkele reisgenoten vinden de tijd rijp om wat persoonlijke bekentenissen te doen. De nieuwe productie 'Een nacht teveel' is gebaseerd op een verhaallijn die de acteurs zelf hebben bedacht. De ervaren theatermaker Hanneke Vries tekent voor de regie.

Cast

De cast voor deze voorstelling bestaat uit Joke de Bruijn, Cors van den Brink, Lies Hidma, Gerda Jongejeugd, Henk Kerzaan, David Kramer en Ria de Ridder. Locatie: theaterzaal Artiance, Canadaplein. Toegang: € 8,50. Meer informatie én tickets: www.alkmaarstheatercollectief.nl.