Suzanne Krul en Niels Ackermans van Rodi Media tekenen partnership.
Suzanne Krul en Niels Ackermans van Rodi Media tekenen partnership. (Foto: Alkmaar Sport)

Rodi mediapartner Wieler 3 daagse

ALKMAAR - De Wieler 3 daagse Alkmaar vindt in oktober (31 oktober tot en met 2 november) voor de derde keer plaats. De organisatie kijkt nu al uit naar de komende editie en hoopt zichzelf elk jaar te overtreffen, totdat het uitgroeit tot een vaste waarde; in Alkmaar en omgeving én in de baanwielersport an sich.

Een mooie mix van topsport en entertainment

Zojuist is er een media-partnership gesloten tussen Rodi Media en de Wieler 3 daagse Alkmaar. Met Rodi als mediapartner hoopt Suzanne Krul (projectcoördinator van de Wieler 3 daagse Alkmaar) van dit evenement een begrip te kunnen maken. "Rodi Media is de ideale partner om ons te helpen het evenement nog meer bekendheid te geven in de regio en zal ons ondersteunen om het evenement aan het publiek te kunnen tonen", meent Suzanne.

Ideale mogelijkheid voor relatiemarketing voor het bedrijfsleven

Dagje uit

De Wieler 3 daagse Alkmaar is een mix van topsport en entertainment. Het ideale dagje uit voor het grote publiek en de ideale mogelijkheid voor relatiemarketing voor het bedrijfsleven; netwerken terwijl je aan het genieten bent van topsport, onder het genot van een hapje en drankje.

Grote namen

Ook de sportfan komt niets te kort met spannende wedstrijden, snelheid en sensatie. "Het deelnemersveld moet nog vorm krijgen, maar we hopen wederom grote namen aan de start te zien verschijnen." Houd de media in de gaten voor lezersacties of www.w3da.nl voor meer informatie.