Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Fantástische line-up Devotion Outdoor!

ALKMAAR - "Vanaf het moment dat de bezoekers de toegangspoort binnenlopen worden ze verrast met muziek van een te gekke Brassband, vuurspuwers, dansende draken en Chinese praalwagens. Ze zijn dus meteen in de sfeer van carnaval; het thema van het allereerste Devotion Outdoor Festival dat in Alkmaar wordt gehouden. Het publiek krijgt dus de hele dag entertainment van de bovenste plank voorgeschoteld." Peter Wouters; een van de organisatoren van Devotion Outdoor, kan een glimlach niet onderdrukken wanneer hij over het prestigieuze festival praat.

Dancefestival in Alkmaar met grote namen

"Voor dit speciale event op zaterdag 15 juni aanstaande worden zes podia opgebouwd waarop in totaal zo'n 50 dj's met elk een andere invalshoek hun set zullen draaien. De stages zijn onderverdeeld in Mexican Carnaval, Brazil Carnaval, Caribbean Carnaval, Venetian Carnaval, Swiss Carnaval en Chinese Carnaval", vervolgt Wouters. "We hebben qua line-up flink uitgepakt om de crème de la crème van de dancescene naar Alkmaar te halen. We doen niet onder voor een festival als Dance Valley als je naar de dj's kijkt. Toch is er in deze regio te weinig te koop op dit gebied. Daar willen wij op inspringen. Niet voor niets is Nederland het land waar qua inwonersaantal de meeste festivals ter wereld plaatsvinden. Daar kan er in Alkmaar dus nog wel eentje bij."

Guilty Pleasures

De muziekstijlen die in Alkmaar ten gehore worden gebracht variëren van house, latin, tribal, urban/eclectic, hardstyle, 80's/90's tot trance en techno. Op de verschillende stages draaien dj's als Korsakoff en Outsiders (gehost door Rebl City on the Mexican Carnaval-stage), Kris Kross en La Fuente (gehost door Dance villa on the Brazil Carnaval-stage), Freddy Moreira en Team Rush Hour (gehost door Barcode on the Caribbean Carnaval-stage), Artento Divini en Mem (gehost door 7th Heaven on the Venetian Carnaval-stage), Ben Liebrand en DJ Jean (gehost door Sweet le Freak on the Swiss Carnaval-stage) en Thomas Schumacher en Ramino Lopez (gehost door De Weerwolven on the Chinese Carnaval-stage). "Door de combinatie van te gekke muziek en entertainment gaan we onderscheidend te werk en bieden we onze gasten iets extra's. Dat geldt ook voor de Number1 catering die we hebben ingehuurd voor de inwendige trek", besluit een enthousiaste Wouters.

Be prepared!

Alkmaar Be prepaired for the Best Event Around Town, Devotion Outdoor! Kaarten à €39,50 per stuk zijn verkrijgbaar via devotionoutdoor.nl en devotionfestival.nl.