Miko Koffie Kampioenenbal op stapel.
Miko Koffie Kampioenenbal op stapel. (Foto: aangeleverd)

Miko Koffie Kampioenenbal

ALKMAAR - Op het complex van VV Kolping Boys wordt zaterdag 15 juni het tweede Miko Koffie Kampioenenbal georganiseerd door de Stichting Jongsenioren Competitie.

Na de eerste succesvolle editie in Heemskerk wordt nu Alkmaar aangedaan om het Noord-Hollandse karakter van het voetbalevenement te duiden. Het is het Noord-Hollands Kampioenschap voor Jongseniorenteams (Onder23) met acht deelnemers, namelijk: VV Kolping Boys, Fortuna Wormerveer, SV Huizen, ODIN'59, rkvv DEM, Olympia Haarlem, AVV Zeeburgia en FC Den Helder.

Een jongseniorenteam is een samengesteld team uit Onder19 en selectiespelers tot en met 22 jaar, waarbij ook drie dispensatiespelers mogen meedoen.

Het Kampioenenbal doet zijn naam eer aan

Het zijn interessante wedstrijden met veel jong Noord-Hollands talent. Het Kampioenenbal doet in elk geval zijn naam eer aan want er komen veel kampioenen naar Alkmaar. Fortuna Wormerveer is de kampioen van de eerste editie en verdedigt de wisselbeker, DEM (Hoofdklasse) en Olympia Haarlem (vierde klasse) zijn kampioen geworden met het standaardteam, ODIN'59 met het tweede team kampioen, Fortuna Wormerveer en Zeeburgia met de Onder19 en plaatsing nacompetitie promotie voor VV Kolping Boys en FC Den Helder.

Kortom, veel sterke verenigingen die het seizoen afsluiten met leuk en attractief voetbal. Kom kijken, aanvang wedstrijden vanaf 9.45 uur en de finale wordt gespeeld om 16.00 uur. Entree gratis.