Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Indian Summer Festival gaat dit jaar XL

Vervolg van de voorpagina.

Maar ook ontvangt hij meesters van het feest Lamme Frans, Marco Kraats en Rob Ronalds in de vernieuwde XL-variant van Rudi's Après-Ski Bar. Hardcore vibes op Indian Summer XL.

Barbapapa

Ook dit jaar komt de vertrouwde Barbapapa 80s/90s stage weer terug naar de Geestmerambacht. Naast DJ's als Klatsch und Klatsch, Alex van Oostrom en Tante Joke Karaoke band gaat hardcore-legende DUNE de Barbapapa 80s/90s stage compleet op zijn kop zetten.

Trek je trainingspak en Air Max maar alvast uit de kast. Meer dan 80% tickets verkocht De kaartverkoop van Indian Summer XL gaat momenteel erg hard. Onlangs maakte het festival bekend dat meer dan 80% van de tickets zijn verkocht. Wil jij erbij zijn? Wacht dan niet te lang met je tickets kopen. Tickets zijn te koop via www.indiansummerfestival.nl.

Blokkenschema

Ook het blokkenschema voor het festival is op de website te vinden. Een ticket voor de XL-zaterdag koop je voor €55, een Weekend XL Ticket (inclusief pre-party en twee nachten camping) voor €75. Voor beide soorten tickets zijn ook groepsbundels (10+2 gratis) beschikbaar.