Het team dat naar Tanzania vertrekt.
Het team dat naar Tanzania vertrekt. (Foto: Vincent de Vries/RM)

Vervolg van de voorpagina.

Dental Udding goes Tanzania!

Het Fundraising diner op maandag 1 juli belooft een heel bijzondere avond te worden met een loterij, veiling met unieke kavels en verrassend top-entertainment. Dit ten behoeve van dit geweldige project. Aanmelden voor deze avond is - misschien nog - mogelijk via info@dentaluddingbergen.nl. Vermeld hierbij naam en het aantal personen of kom langs de praktijk in Sint Antoniusstraat 1! Reserveren is ook mogelijk via een belletje naar: 072-5813885 of 0620282048. Wie er niet bij kan zijn maar toch het project wil steunen kan een bijdrage storten op rekeningnummer: NL29RABO0102754640 t.n.v. A.L. De Goede-Udding o.v.v. Tanzania.

Tandenpoetsen

Het geld dat het Fundraising diner oplevert wordt onder andere besteed aan tandheelkundige hulpmaterialen die in Tanzania gekocht moeten worden. Aletta: "We mogen namelijk niet alles meenemen. Wel neem ik zelf een volledige borenunit met stoel mee en ook de naalden, handschoenen en verdovingsvloeistof gaan mee. We kunnen namelijk niet het risico lopen dat deze dingen niet voorradig zijn daar. Omdat we ook een centrum met kinderen met albinisme bezoeken, kopen we daar producten waar direct behoefte aan is. Denk aan matrassen en ondergoed. We geven hen geen geld omdat dat helaas niet gebruikt wordt waar het voor bedoeld is. Daarnaast staat nog een bezoek aan een opvanghuis voor 55 straatkinderen op het programma. Dit opvanghuis wordt gerund door een Nederlander. Ook deze kinderen gaan we behandelen. We hopen tijdens onze trip de nodige kennis over te brengen en tevens te kunnen uitleggen hoe belangrijk tandenpoetsen is voor je algehele gezondheid. Wij zijn zeer gemotiveerd om er een succesvol bezoek van te maken en hopen op een geweldige avond en opbrengst in Fabel's op 1 juli!"

Tijdens de reis worden dagelijks filmpjes en foto's op een vlog gezet zodat iedereen de reis van het bevlogen team - dat naast Aletta Udding bestaat uit medewerksters Wendy Groen, Nicolette Bransen, Lotte Botman en homeopaat Clara Rus - kan meebeleven.