Dit weekend staat Alkmaar Smult op de kaart!
Dit weekend staat Alkmaar Smult op de kaart! (Foto: aangeleverd)

Alkmaar SMULT dit weekend!

ALKMAAR - De zesde editie van Alkmaar SMULT staat komend weekend op de rol op de Noorderkade/Ringersplein in Alkmaar. Drie dagen lang kunnen bezoekers zich laven aan de lekkerste culinaire hoogstandjes geserveerd uit een scala van foodtrucks. Dit alles onder het genot van een goed glas wijn, verfrissend biertje, heerlijke muziek en volop gezelligheid.

"Er staan 22 foodtrucks opgesteld waar een keuze kan worden gemaakt uit Asian food, Surinaams eten, vegan, nachos, de heerlijkste biefstukjes, flatbread, sushi, saté en noem maar op. En natuurlijk is er ook zoetigheid in de vorm van brownies, wafels, pannekoeken, choco en fruit. De lekkerste koffies zijn verkrijgbaar, dus er is echt voor ieder wat wils", melden Martijn en Peter namens de organisatie.

Kids

Uiteraard is er aan de kinderen gedacht, zodat ouders ze met een gerust hart mee kunnen nemen. "Ook dit keer is er een goed afgesloten kids-area ingericht. Daar kunnen ze onder andere kunnen blikjes gooien, zich laten schminken, er zijn suikerspinnen en popcorn, er is een springkussen en er is een ballonnen modelleur aanwezig. Dit is slechts een greep uit het aanbod, zodat kinderen zich niet hoeven te vervelen. Ook hebben we gezorgd voor een discobus van waaruit diverse DJ's heerlijke achtergrondmuziek draaien."

Drie dagen lang smullen in Alkmaar: een wereldevenement dat gratis toegankelijk is en elke dag om 13.00 uur van start gaat. www.alkmaarsmult.nl

De sfeer zat er vorig jaar goed in.
Genieten aan het water