Vitalics voor duurzame vitaliteit

(Advertorial)

ALKMAAR - Iedere werkgever in Nederland is verplicht om met enige regelmaat een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden (Arbowet, artikel 18). Een (PMO) is de eerste stap op weg naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het is een complete vitaaltest die gedetailleerd aangeeft hoe de

Vitalics is de specialist op het gebied van duurzame vitaliteitsprogramma's. Vitalics is in staat om de behoefte van bedrijven op het gebied van vitaliteit om te zetten in goede en blijvende resultaten. Het PMO van Vitalics brengt diverse aspecten van de gesteldheid van medewerkers in beeld. Denk hierbij aan een vragenlijst over gezondheid en werk, cholestrolpercentage, bloedglucose, bloeddrukmeting, vetpercentage en buikomvang, gehoortest, gewicht en BMI, ECG hartmeting, stressmeting, longfunctietest, visustest en een beeldschermonderzoek. De test kan worden aangepast op de arbeidsomgeving van uw organisatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om elementen toe te voegen, indien u dit wenst. Na afloop van het onderzoek worden de resultaten met u besproken en ontvangt u hiervan een rapportage.

Samen met u worden eventuele vervolgstappen bepaald. Vitalics biedt diverse vitaliteitsprogramma's aan om de fysieke en mentale gesteldheid duurzaam te verbeteren. Denk hierbij aan fysieke trainingen maar ook aan workshops op het gebied van stressmanagement en voedingsadvies. Wist u bijvoorbeeld dat het ook mogelijk is om een gespecialiseerd diƫtist op locatie aan te vragen?

Kijk voor meer informatie op www.vitalics.nl en neem contact met ons op voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak.