Rijbewijskeuringen in Bergen

BERGEN - Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 26 juli, 9 augustus en 23 augustus in Wijksteunpunt Bergen, Binnenhof 9-11 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs

Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen: www.regelzorg.nl. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 60,00. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 5 maanden voor deze datum. Voordat een afspraak wordt gemaakt dient eerst een gezondheidsverklaring te worden gekocht.

Digitaal kopen

Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van een DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet eerst worden ingevuld en opgestuurd naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens de papieren die de arts moet invullen worden thuisgestuurd.

Arts

Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die het formulier op de computer (digitaal) kan invullen.