Koers naar Alkmaarse binnenstad!
Koers naar Alkmaarse binnenstad! (Foto: aangeleverd)

Koers naar de Alkmaarse binnenstad!

ALKMAAR - Het EK Wielrennen wordt zondag 4 augustus feestelijk geopend. Na een vrolijk startschot schieten feestelijke fietsers uit de startblokken en gaan de stad door. Kom ook kijken, zondag 4 augustus om 14.00 uur op het Waagplein! Om uit te maken wie het startschot mag geven, fietsen burgemeester Bruinooge en Laurens ten Dam een wedstrijdje tegen elkaar! Wie zal er winnen?

De wedstrijden van het EK Wielrennen beginnen op woensdag 7 augustus. Een wedstrijd voor bezoekers en winkelend publiek begint echter al op zondag 4 augustus, namelijk de Alkmaar Shopping Shop&Win-actie. Koers naar de binnenstad en zoek de vlaggen van de 50 aangesloten wielerbonden bij de UEC (Europese Wielerunie) in de etalages van de Alkmaarse winkeliers. De vlaggen staan afgedrukt op displays en bij iedere vlag staat een letter of een cijfer. Vul deze in naast de juiste vlaggetjes op uw deelnameformulier en maak zo de slagzin compleet. Doe mee en win een Giant Triple X E-bike t.w.v. € 1.299,- of een van de vele andere prijzen! In deze krant vindt u alle informatie en het deelnameformulier. Ook in de winkels met een EK Shop&Win-display kunt u een wedstrijdformulier halen, én inleveren.

Het worden gezellig drukke dagen in de binnenstad van Alkmaar. De stad is bereikbaar, de winkels zijn open en de Alkmaarse winkeliers heten alle bezoekers van harte welkom en wensen u een gezellig EK wielrennen! Zie informatie op www.alkmaarshopping.nl en www.alkmaar-cycling.com.