Nieuwe cursus bij Karo's Zorg

BERGEN - Bij Karo's Zorg in Bergen gaat woensdagavond 28 augustus een nieuwe cursus 'Mindful mediteren en de kracht van positief denken' van start.

Het is belangrijk om bewust te zijn van je gedachten

In een tijd waarin veel van ons gevraagd wordt en dat het voor velen lastig is om bij jezelf te blijven is het belangrijk bewust te zijn van je gedachten. Deze cursus gaat over hoe je bewuster vanuit het moment kunt gaan leven, waardoor je meer rust, minder stress en meer positiviteit zult gaan ervaren vanuit de kracht van positief denken. In deze cursus worden aan de hand van vijf thema's, ondersteund door meditatieoefeningen, de kracht van positief denken uitgediept.

Innerlijke rust en balans

Mindful mediteren zorgt voor innerlijke rust, balans en voor heling van lichaam en geest. Er wordt geoefend met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig. Bij Karo's Zorg kunnen mensen terecht voor life-/mindful coaching, relatie coaching en individuele begeleiding, intuïtieve astrologie, healingen voor mens en dier, readingen en bloesemremedies.

Lucebertschool

De cursussen worden gegeven in de Lucebertschool aan het Zakedijkje 38a in Bergen. De cursusdata zijn woensdag 28 augustus en 4, 11, 18, 25 september van 19.30 tot 21.30 uur. Meer weten of aanmelden? Kijk op www.karoszorg.nl of bel 0223-522149.