Het gezellige interieur van The Rose.
Het gezellige interieur van The Rose. (Foto: aangeleverd)

Eerste lustrum voor The Rose

ALKMAAR - The Rose - Irish Bar & Restaurant - gevestigd aan de Herenweg 209 in Alkmaar, viert zaterdag 24 augustus haar vijfjarig bestaan. Eigenaars Rob en Nancy hebben voor die gelegenheid een discjockey en live band ingehuurd. "Onze keuken is die dag gesloten, maar we serveren wel lekkere hapjes." Iedereen is van harte welkom om het jubileum mee te vieren.

Live muziek en hapjes

In de vijf jaar van het bestaan heeft The Rose een zeer goede naam opgebouwd als restaurant waar heerlijke dagverse gerechten worden geserveerd door de koks. "Het driegangenmenu bestaat uit vijf voorgerechten, acht hoofdgerechten en vier nagerechten. "De gasten kunnen hun eigen menu samenstellen, en tevens zijn de gerechten los van elkaar te bestellen. Het driegangenkeuzemenu komt op €24,50 per persoon." Verder kan elke woensdag worden genoten van onbeperkt spareribs eten en staat elke eerste donderdag van de maand in het teken van een onvervalste Indonesische maaltijd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het dagmenu dat - afhankelijk van de gerechten - tussen de €13,50 en €17,50 p.p. schommelt.

Na het eten is het goed toeven in de bar, al dan niet onder het genot van een heerlijke Irish Coffee toe. Of kom gezellig een dartje gooien. The Rose is tevens uitermate geschikt voor het vieren van een feestje. Wat te denken van de Family Room waar het met een kleine of grotere groep goed toeven is? Ook beschikt The Rose aan de zij- en achterkant van het pand over een groot terras. Bij dat terras bevindt zich een paal met maar liefst acht aansluitpunten voor e-bikes. Deze paal is 24/7 beschikbaar voor het opladen van de elektrische fiets. Kom dus lekker op de fiets op 24 augustus want de feestelijkheden duren zo lang als dat het gezellig is!

www.therose-alkmaar.nl