Afbeelding
(Foto: Luc Karsten)

'Kom Voelen wat we Bedoelen'

(Advertorial)

CALLANTSOOG - Maak kennis met de Being Authentic Coaches en de opleidingen. Bij de Being Authentic Coaches kunt je tijdens de open dag een gratis sessie boeken, zodat je kunt voelen wat we bedoelen met ontspanning tot op zielsniveau.

Waarvoor is diepe ontspanning nodig? Je lichaam slaat alles wat je meemaakt op en wil je beschermen tegen meer pijn. Dit zorgt ervoor dat we ons anders gaan gedragen, onze natuurlijke vermogens verliezen en niet authentiek zijn. Dat we rond blijven lopen met vragen als: 'Wie ben ik' en 'Wat doe ik hier?' Dat we geloven wat de dokter zegt en dat we vergeten waar we zelf toe in staat zijn.

Missie

Het is onze missie om zoveel mogelijk Being Authentic Coaches op te leiden. Samen met hen zetten we een beweging op gang waarin het zelf genezend vermogen van de mens zijn rechtmatige plek terugkrijgt. Waar Authentiek zijn de norm is. Waar je jezelf leert zijn en hoe je jezelf op de eerste plaats zet. Zodat je keuzes maakt die goed zijn voor jou. Omdat je er maximaal voor een ander kunt zijn wanneer je eerst voor jezelf zorgt. Entree is gratis.

Meer informatie

Waar en wanneer? 3 september van 14.00 tot 17.00 Abbestedeweg 26 Callantsoog. Meer informatie vind je hier: www.schoolofauthenticbeing.com/open-dag. www.schoolofauthenticbeing.com