Stap in bij de Ronde van Rataplan.
Stap in bij de Ronde van Rataplan. (Foto: aangeleverd)

Volop kringloopplezier!

REGIO - De verkoop van de herfst- en winterkleding bij kringloopwinkel RataPlan start zondag 8 september. Ook kunnen geïnteresseerden zich vanaf die dag inschrijven voor de befaamde Ronde van RataPlan.

Van unieke herfst- en winterkleding tot de Ronde van RataPlan

Er wordt nog volop genoten van de zomer, maar het kwik kan sneller dalen dan men denkt. Om daar goed op voorbereid te zijn start zondag 8 september de verkoop van de herfst- en winterkleding bij kringloopwinkel RataPlan. Alle vestjes, lange broeken en regenjassen worden tevoorschijn gehaald. RataPlan biedt een ruim assortiment herfst- en winterartikelen welke dagelijks aangevuld wordt met nieuwe unieke spullen. Niet alleen het assortiment bij RataPlan is uniek. Ook het evenement dat jaarlijks plaatsvindt tijdens de Nationale Kringloopdag is origineel.

De Ronde van RataPlan

RataPlan organiseert namelijk al een aantal jaren de Ronde van RataPlan en zaterdag 5 oktober is het weer zo ver. Tijdens de Ronde van RataPlan rijden bussen tussen de verschillende kringloopwinkels. Wie mee gaat met deze volledig verzorgde busrit doet op één dag vier of vijf verschillende filialen van RataPlan aan. Vanaf zondag 8 september kunnen liefhebbers zich, in de winkel, opgeven voor dit evenement. Wees er snel bij want vol = vol! Voor deze volledig verzorgde dag vraagt RataPlan een bijdrage van €5,- per persoon. Dit bedrag is om de plek in de bus te garanderen en vervoer, lunch, koffie, lekkers en muzikale optredens zit daarbij inbegrepen. Tot slot gaan de deelnemers niet met lege handen naar huis. In elke vestiging die wordt bezocht kunnen deelnemers een stempel halen. Bij een volle stempelkaart ontvangen deelnemer aan het eind van de dag een RataPlan cadeaubon t.w.v. €15,-.

RataPlan vestigingen: De Korte Fok 4, Schagen, De Dijken 13, Tuitjenhorn, Medemblikkerweg 6b, Wieringerwerf. www.rataplan.nl