Workshop Smartphone fotografie en andere cursussen

(Advertorial)

REGIO - Een smartphone is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Maar hij wordt niet alleen meer gebruikt om te bellen. Dit prachtige apparaat is tot mooie dingen in staat en één onderdeel hiervan is fotograferen. Maar dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af.

Volg daarom de workshop smartphone fotografie op 2 oktober en leer behalve betere foto's te maken, ook de verborgen functies kennen. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur maar dan weet u alles wat u weten moet. Geschikt voor IOS en Android toestellen. Zelf in één dag leren om een Wordpress website te bouwen en te onderhouden? Dat kan met de cursus van Fred van Eck. De cursus Wordpress is een complete basiscursus om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is laagdrempelig en is inclusief een handig naslagwerk. Ideaal voor ZZP-ers, kleine ondernemers en particulieren. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. Noodzakelijke instellingen komen ook aan bod. Kortom, een complete basis zal worden behandeld. Tijdens de cursus werkt u achter uw eigen laptop en bouwt u aan een website in een aparte leeromgeving. Er wordt tevens uitgebreid stilgestaan bij SEO want u wilt tenslotte ook gevonden worden.

In november wordt tevens een cursus videofilms monteren gegeven. Kijk op www.eckkies.nl en zie de advertentie elders in deze krant.