Roast Espressobar.
Roast Espressobar. (Foto: aangeleverd)

Vijf keer terrasje pakken met AlkmaarPas

ALKMAAR -Geniet van Alkmaar onder het genot van een kopje koffie, thee, een fris sapje of iets anders lekkers. Ontdek de leukste terrassen van de stad met de voordelen van de AlkmaarPas!

Restaurant Stoer

Wie in Alkmaar uit de trein stapt en trek heeft in koffie of lunch, kan aan de overkant van de straat bij Stoer naar binnen te stappen. Op het knusse terras van Restaurant stoer heb je uitzicht op het oude station en kun je heerlijk genieten van een kop koffie, een lekkere lunch en nog veel meer. AlkmaarPas-actie: 15% korting.

Brasserie de Huiskamer

In het hartje van Alkmaar vind je Brasserie De Huiskamer. Op de altijd gezellige Laat kun je genieten van de typische traditionele keuken. Maak kennis met de specifieke geuren en smaken die uiteraard worden bereid met dagverse producten!
AlkmaarPas-actie: Gratis koffie of thee bij een lunch vanaf €6,-.

Anne & Max

Op dit terras kun je elke dag van de week terecht voor een ontbijt, koffie, lunch, high tea en een borrel. Je hebt een mooi uitzicht over de oude Platte Stenenbrug en je kunt hier het echte stadsleven van Alkmaar ervaren.
AlkmaarPas-actie: Kleine koffie en gebak naar keuze voor € 5,-.

Roast Espressobar

Bij Roast espressobar drink je heerlijke cappuccino, latte, cortado of een flat white. Graag ook iets lekkers bij de koffie? De cheesecake is een must-eat en op het terras in het zonnetje smaakt het toch net iets beter!
AlkmaarPas-actie: 10% korting.

Barista Café Alkmaar

Barista Café Alkmaar moedigt je aan om een verwenmoment voor jezelf in te lassen. Natuurlijk kan dat het beste onder het genot van een heerlijke kop koffie! Op het terras geniet je de hele dag van de zon.
AlkmaarPas-actie: 20% korting op een normale Quality Coffee en een Sweet Favorite naar keuze.