Percussionist en Afrikaans danser Michael Agbodo .
Percussionist en Afrikaans danser Michael Agbodo . (Foto: aangeleverd)

Onuitputtelijke bron van energie

ALKMAAR - Percussionist en Afrikaans danser Michael Agbodo groeide op in Togo, West-Afrika, in de traditie van muziek en dans. In Nederland richtte hij Agbodo Workshops op waarmee hij door het hele land les ging geven in muziek en dans.

Djembé- en danslessen in Alkmaar

Inmiddels heeft hij jarenlange ervaring in het overbrengen van deze kunsten op iedereen die hierin is geïnteresseerd. Zijn manier van lesgeven is bijzonder stimulerend en energiek. Na enige oefening kunnen uit deze eenvoudige trommel geluiden worden getoverd die variëren van een diepe bas tot aan slaps die klinken als donderslagen. Een djembé workshop of les geeft een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek. Ook de ritmes van de djembé leren spelen? Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn percussielessen te volgen in Alkmaar (Muziekcentrum Tjarda, Vliegerstraat 5, Alkmaar).

Afrikaanse dans is ritmisch en energiek. In de dans gaan kracht, souplesse, doorzettingsvermogen en emotionele beleving hand in hand. Een dansworkshop of -les is een energieke en dynamische ervaring voor iedereen! Op maandagen geeft Michael Agbodo met lessen Afrikaanse dans. De lessen kunnen worden gevolgd bij JSC Oosterhout aan de Vondelstraat 35 in Alkmaar.

Voor meer informatie: Michael Agbodo, tel. 072 5153326 / 06 52 00 71 36, email: michael@agbodo.nl of www.agbodo.nl