Hotel Golden Tulip West Ende.
Hotel Golden Tulip West Ende. (Foto: aangeleverd)

Beleef de vergeten slag bij Overloon

3 dagen vanaf € 129,-

Na sluitingstijd en na zonsondergang een bezoek brengen aan Oorlogsmuseum Overloon? Op zes data in dit jaar is dat mogelijk. Laat je onderdompelen in drie bijzondere, waargebeurde verhaallijnen. Luister naar de prachtige vertellingen en wordt op indringende wijze onderdeel van deze verhalen rondom de slag bij Overloon.

Na dit indrukwekkende en bijzondere bezoek ligt in Hotel Golden Tulip West Ende de sleutel klaar van een comfortabele kamer. Dit kleinschalige viersterrenhotel is gevestigd in een monumentale villa, in het hart van het Brabantse Helmond. Na de oorlog is de villa herbouwd en in 1948 als hotel geopend.

Lezersarrangement

2x overnachting in Golden Tulip West Ende Helmond incl. ontbijt, 1x entree Museum Overloon in het donker met voorafgaand een buffet met winterse lekkernijen, 1x vijfgangendiner in het hotel op de andere avond van het arrangement. Aankomst do., vrij. en za. van 7 nov. t/m 23 nov. 2019. Bij aankomst do. en vrij. eerste avond het vijfgangendiner in het hotel en de tweede avond het bezoek aan het museum met het buffet met winterse lekkernijen. Bij aankomst za. de eerste avond het bezoek aan het museum met het buffet met winterse lekkernijen en de tweede avond het vijfgangendiner in het hotel.

Meer informatie en boeken:

www.kras.nl/LR83493 of bel 088-0885886 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR83493.

Breng na sluitingstijd en na zonsondergang een bezoek aan Oorlogsmuseum Overloon.