Dag & Dauw activiteiten voor ouderen.
Dag & Dauw activiteiten voor ouderen. (Foto: aangeleverd)

Dag & Dauw activiteiten voor ouderen

ALKMAAR - De culturele activiteiten van Dag & Dauw zijn voor iedereen vanaf 60 jaar op verschillende locaties in Alkmaar te bezoeken. Je bent van harte welkom bij deze gezellige, creatieve en bijzondere evenementen, waarbij sociale ontmoeting centraal staat.

Culturele activiteiten in de wijk, voor iedereen boven 60 jaar

De mensen die de activiteiten bedenken zijn mensen uit de doelgroep zelf. Op deze manier sluit het programma goed aan bij de wensen van senioren in Alkmaar. Er wordt aandacht besteed aan geschiedenis, actualiteiten en verschillende kunstdisciplines. De lezingen zijn erg leerzaam en bij de creatieve workshops zijn mensen vaak verrast. Het laagdrempelige karakter van de activiteiten werkt goed en meedoen is daarom altijd gezellig! Dag & Dauw is een initiatief van Artiance centrum voor de kunsten en Bibliotheek Kennemerwaard.

Dag & Dauw activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in Alkmaar (Alkmaar Centrum, De Mare, De Hoef, Oudorp en Graft-De Rijp). Een ieder is van harte welkom, maar reserveren is noodzakelijk. Dat kan op telefoonnummer 072 - 540 43 35 vanaf 13.30 uur tot 22.00 uur (niet tijdens schoolvakanties) of via www.dagendauwagenda.nl.

De toegang aan de deur is € 5,-. Bij vooraf reserveren is de toegangsprijs € 4,50. Voor het volledige programma en de locaties, kijk op www.dagendauwagenda.nl of www.bibliotheekkennemerwaard.nl.