De in de prijzen gevallen golfers.
De in de prijzen gevallen golfers. (Foto: aangeleverd)

Uitslag Tijd Bedrijvengolfcompetitie

ALKMAAR - De weersomstandigheden waren ideaal tijdens de zesde editie van de Tijd Bedrijvencompetitie. 22 augustus werd alweer de voorlaatste ronde gespeeld van deze competitie. Het fantastische weer en de prachtige golfbaan gaven de deelnemers alle kans om op deze dag top te presteren.

Zo sloeg Geert Kerssenmakers ( HBR) zijn bal op de 8e hole heel dichtbij de vlag en was hij de meer dan terechte winnaar van de neary. Bij de longest drive op hole 4 viel het team van HBR ook in de prijzen, Joep sloeg zijn bal ver over de 200 meter maar daar lag ook Annelies Bolten (Bolten/Black Walnut/Persoonality) die de prijs bij de dames veroverde. De beste bruto score was zoals gewoonlijk voor Johan Garrelfs (Bolten/Black Walnut/Persoonality), zijn 42 slagen op de eerste negen holes van golfbaan Sluispolder waren weer de minste van alle deelnemers. De beste netto was een fantastische score van 23 stablefordpunten. De dit jaar ontketende Sander Beertsen ( Nedvice/De Hooge Waerder) blijft maar zakken met zijn handicap. Bij de wedstrijd was het team van Bolten/Black Walnut/Persoonality dit keer de sterkste. Het team behaalde een keurige 57 punten, gevolgd door een 52 van HBR en 51 van het team Schot. Deze prachtige golfdag werd afgesloten in Amerikaanse stijl. Bij de Burgerbar konden de deelnemers kiezen uit drie soorten heerlijke hamburgers van de BBQ, om aansluitend nog te genieten van een vers geprepareerde suikerspin. De volgende wedstrijd is alweer de sluitingswedstrijd. 12 september wordt over 18 holes beslist wie zich de winnaar mag noemen van het huidige seizoen!

Uitslag

De uitslag d.d. 22 augustus. Zevende werd Nedvice/De Hooge Waerder met 48 pnt. Zesde Vlieg met 49 pnt. Vijfde Koks/Louter/C.A.de Groot, ook 49 pnt. (lagere handicap). Vierde Air Spiralo/Blom met 50 pnt. Derde Schot met 51 pnt. Tweede HBR met 52 punten en eerste Bolten/Black Walnut/Persoonality met 57 pnt.