Drs. Peter Dinkla.
Drs. Peter Dinkla. (Foto: Masja Vlaminckx)

Nieuw scheidingskantoor in Alkmaar!

(Advertorial)

ALKMAAR - Dinkla Scheidingsmediation is al 20 jaar actief in de scheidingsbranche en opende vanaf 1 september haar deuren ook in Alkmaar. Met een uniek scheidingsconcept, scherpe tarieven en gedreven mediators helpt Dinkla de klant graag verder.

Indien u samen de scheiding wilt laten regelen, hebben wij een unieke methode, waarmee de scheiding meestal binnen acht weken kan worden geregeld. Daarbij maken we gebruik van een duidelijke tijdsplanning, todo-list, overzichtelijke scheidingsmap en andere tools. Onze mediators zijn zelf gescheiden en hebben dus ook vanuit de praktijk veel kennis en ervaring met verschillende regelingen.

Kinderbegeleiding

Om uw kinderen optimaal te begeleiden tijdens de scheiding, werken we met een Werkboek voor Scheidingskinderen, KIES-traject en oudercursus. Doordat we een eigen kindercoach in dienst hebben, wordt voor u en de kinderen het meest optimale ouderschapsplan samengesteld.

Financieel plan

Drs. P. (Peter) Dinkla is financieel scheidingsmediator en begeleidt de partners in het met elkaar vinden van de meest optimale financiƫle afspraken. Daarbij worden uiteraard inkomsten, alimentatie en vermogens berekend, maar uniek is dat we ook pensioenberekeningen maken. Hierdoor ontstaat een krachtig convenant dat de wensen van beide partners goed vertegenwoordigt.

Tien jaar nazorg

Veel mensen denken dat het uiteindelijke traject bij de rechtbank een eindstation is. In de praktijk blijkt dat vaak nog herberekeningen moeten worden gemaakt, financiƫle afspraken moeten worden herzien of het ouderschapsplan niet meer actueel is. Voor al deze issues geldt nog tien jaar lang een gratis nazorg, zodat we u ook de tien jaar na de scheiding ontzorgen.

Vast tarief

Dinkla Scheidingsmediation werkt uitsluitend met vaste tarieven, al vanaf 875 euro per persoon inclusief het hele scheidingstraject, advocaat en rechtbank. Voor meer informatie of een gratis adviesgesprek, neem contact met op via www.DinklaScheidingsmediation.nl of via 06-17201725.