Geniet van de winterzon op mooi Malta.
Geniet van de winterzon op mooi Malta. (Foto: aangeleverd)

Geniet van de winterzon op mooi Malta

8-daagse volpension reis vanaf € 539,- p.p.

Beleef een bijzondere winterzonvakantie op het pittoreske Malta. Geniet er van aangename temperaturen, de gastvrije Mediterrane sfeer, schilderachtige dorpjes en kleurrijke vissershaventjes.

Hotel Qawra Palace**** is een ideale uitvalsbasis voor een week zon en cultuur. Het hotel heeft een zwembad met panoramisch uitzicht over zee, een bubbelbad en binnenzwembad om in te relaxen. Geniet van het prachtige uitzicht op Salina Bay en schuif elke dag aan voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch en diner.

Inclusief: retourvlucht met Air Malta, luchthavenbelasting en brandstofheffing, retourtransfer accommodatie, 7x overnachtingen in hotel Qawra Palace Hotel, 7x ontbijt, lunch en diner, glas wijn bij het diner, cruise langs de havens van Valletta (halve dag) en een halve dag excursie naar het vissersplaatsje Marsasloxx

Prijs is p.p. per arrangement o.b.v. 2 personen per kamer en economy vlucht. Exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en € 25,- reserveringskosten per boeking. Reisperiode is 2 november 2019 t/m 28 maart 2020. Vertrek di., do., za. en zo. De vanafprijs is beperkt beschikbaar, te boeken t/m 30 september 2019.

Meer informatie en boeken: www.tui.nl/RODI, bellen met TUI 088-0885885 of langsgaan bij een TUI winkel o.v.v. RODI – winterzonpakker Malta Hotel Qawra Palace**** Op deze aanbieding zijn de ANVR/SGR-voorwaarden van toepassing.

Hotel Qawra Palace**** heeft een zwembad met panoramisch uitzicht over zee.