Wie bakt de mooiste en lekkerste taart?
Wie bakt de mooiste en lekkerste taart? (Foto: aangeleverd )

Bak de mooiste, leukste of lekkerste taart

OUDORP - Burendag 2019 staat zaterdag 28 september ook in Oudorp op het programma. In winkelcentrum Oudorp wordt dit gevierd met het evenement 'Heel Oudorp Bakt'. Het is een samenwerking van de winkeliers, de bibliotheek, Wijkcentrum De Oever en Heliomare.

Wie wordt de beste taartenbakker van Oudorp?

Bak de mooiste, leukste of lekkerste taart. Lever deze zaterdag 28 september tussen 10.00 en 10.30 uur in bij de bibliotheek in Oudorp. Een deskundige jury kiest om 11.00 uur de winnaar! De organisatie hoopt dat de taarten een mooi beeld geven van de diverse nationaliteiten en smaken in de wijk.

Stichting KiKa

Daarna worden de taarten verkocht en gaat de opbrengst naar Vereniging Oudorp Steunt KiKa. Bij elke punt taart wordt een tweede punt gratis gegeven voor bijvoorbeeld de buurman of buurvrouw. Het is tenslotte Burendag. Met statafels buiten voor de deur, schmink en cakejes versieren voor de jeugd belooft het een gezellige dag te worden. Voorafgaand aan Burendag zijn er voor de jeugd ook al diverse activiteiten om aan mee te doen. Kom bijvoorbeeld taartdoosjes-versieren of doe mee aan de kleurwedstrijd. Ook zijn er die zaterdag bij diverse winkeliers mooie Burendag-promoties.

Al die mooie taarten verdienen natuurlijk een prachtige verpakking! Help mee en kom taartdoosjes versieren in Bibliotheek Oudorp of Wijkcentrum De Oever.

Kom knutselen

Voor alle taartdoosjes en knutselspullen wordt gezorgd. Kom knutselen in de bibliotheek in Oudorp op dinsdag 24, woensdag 25 en vrijdag 27 september van 14.00 tot 16.00 uur. Op dinsdag 17 september van 14.30 tot 15.30 uur en woensdag 18 september van 13.30 tot 14.30 uur in Wijkcentrum De Oever. Deelname is gratis.

Lees verder pagina 4.


Burendag wordt ook in Oudorp gevierd.