Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Massaproductie van Honda e

Honda heeft de eerste officiële afbeeldingen onthuld van zijn nieuwe elektrische voertuig (EV): de Honda e. De auto is de volgende stap van Honda richting zijn toewijding om in 2025 100% van zijn Europese verkopen uit voertuigen met geëlektrificeerde technologie te laten bestaan. Het officiële debuut van het voertuig staat gepland voor het Autosalon van Frankfurt 2019, samen met een reeks andere geëlektrificeerde en sportieve voertuigen van Honda.

Gepland debuut in Frankfurt

De Honda e is ontwikkeld met een focus op eenvoud in zowel ontwerp als bruikbaarheid. De auto zal voldoen aan de wensen van de moderne stadsmens dankzij naadloze integratie met verbonden technologieën en uitzonderlijke rijdynamieken. De strakke externe lijnen worden geaccentueerd door het zijcamerasysteem dat de traditionele zijspiegels vervangt door compacte camera's die livebeelden doorgeven op twee 6-inch schermen binnenin het voertuig. De cameratechnologie, een primeur binnen het compacte segment, biedt aanzienlijke voordelen wat betreft styling, veiligheid, aerodynamica en verfijning.

Het profiel van de auto valt op door zijn gladde stijlcontouren die worden versterkt door vlakke deurgrepen die eruit springen en zorgen voor strakke buitenlijnen. Binnenin vindt u een ultramodern, volledig digitaal dashboard met vijf schermen en een verbonden.

Zie ook www.honda-welman.nl