Vermoeidheid bij kanker

ALKMAAR - Meer weten over vermoeidheid bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp, welke dinsdag 24 september wordt gehouden van 14.00 tot 16.00 uur in 't Praethuys aan de Westerweg 50 in Alkmaar. De toegang is gratis.

Vermoeidheid bij kanker gaat vaak niet vanzelf over

Vermoeidheid bij kanker gaat vaak niet vanzelf over en lijkt anders te zijn dan normale vermoeidheid. Mogelijke vragen die u kunt hebben rondom dit onderwerp zijn: wat betekent deze vermoeidheid voor het dagelijks leven? Hoe kan ik hier het beste mee omgaan? Deskundige mevrouw K. Willemse, oncologie-wijkverpleegkundige Evean, gaat in op de bovenstaande vragen. Ook kunnen tijdens deze middag vragen worden gesteld en ervaringen worden uitgewisseld.

Aanmelden

Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelden noodzakelijk. Hiervoor kan contact worden opgenomen met 't Praethuys, info@praethuys.nl of 072- 511 3644. Wie verhinderd is wordt verzocht dit door te geven.

Informatie

't Praethuys en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de eerste bijeenkomst van een serie van twaalf over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bijgewoond. Bij elke bijeenkomst is een deskundige aanwezig. Een minimaal aantal van acht deelnemers is vereist en een maximum van 25. Meer informatie in de agenda op www.praethuys.nl.