Lastig om een studie te kiezen? Kom langs bij Shiftcoaching

(Advertorial)

ALKMAAR - Voor veel scholieren is het een dilemma: welke studie ga ik volgen na mijn middelbare school? En de keuze is reuze, je kunt kiezen uit meer dan 1800 studies. Daarom is een beetje hulp geen overbodige luxe.

Cassandra Bertels van Shiftcoaching geeft deze hulp. Zij is een ervaren en betrokken coach/ psycholoog. Haar praktijk voor studiekeuze en loopbaanbegeleiding vind je in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo. Uit cijfers blijkt dat de helft van de studenten uitvalt omdat zij de verkeerde studie hebben gekozen. Het is ook behoorlijk lastig als je op zo'n jonge leeftijd deze keuze moet maken. Cassandra weet uit haar praktijk dat zelfinzicht en goed oriƫnteren bijdragen aan het vinden van een passende studie. De aanpak bij Shiftcoaching verschilt van de vele gratis online testjes. Jij staat centraal! In vier persoonlijke gesprekken worden je sterke kanten in kaart gebracht en krijg je een rapportage over wat je echt interesseert, irriteert en motiveert. Allemaal zaken die van belang zijn om een passende keuze te maken zodat je zelfverzekerd en gemotiveerd aan je studietijd begint.

Dit najaar kun je een tweedaagsde workshop volgen. Dus meld je snel aan als je op een leuke manier je studierichting wilt kiezen. (Zie advertentie in deze krant). Info: www.shiftcoaching.nl