Oergezellige Oogst- en Pompoenfair in Warmenhuizen.
Oergezellige Oogst- en Pompoenfair in Warmenhuizen. (Foto: aangeleverd)

Oergezellige Oogs & Pompoenfair

WARMENHUIZEN - De oergezellige Oogst & Pompoenfair is 28 en 29 september weer op camping De Kolibrie bij Warmenhuizen NH van 10 tot 5 uur.

De pompoenkweker heeft een flinke hoek ingericht voor pompoenen en kalebassen in diverse kleuren en maten. Daarbij ontbreekt ook dit jaar de zalmroker met zijn originele rookoven niet, net zo min als de zelfgemaakte bonbons.

Alpaca's

Voor het eerst staan er Alpaca's in een klein weitje en worden er producten van hun wol verkocht. Verder zijn diverse oude ambachtslieden zoals mandenvlechters en een houtdraaier zijn aan het werk. Er zijn vele kramen met handgemaakte producten zoals unieke leren tassen, producten van vilt en prachtige kaarsen die ter plekke worden gemaakt. Vrijwilligers lopen rond in Westfries Kostuum tussen kramen met onder andere brocante. Voor de kinderen zijn er creatieve bezigheden zoals cupcakes versieren, schminken en originele zeephangers maken.

Live-muziek

De heerlijke muziek van de Ierse folkband Unicorn speelt het hele weekend live. Niet alleen op het binnenplein maar over het hele terrein zijn gezellige zitjes ingericht en originele kramen. Het hele terrein wordt door José Kleine weer gezellig aangekleed en niet alleen met mooie oogst- en ambachtelijke producten. Entree: €4,00, kinderen: €1,-. Honden aangelijnd toegestaan, parkeren is gratis en op het terrein.