Energieneutraal wonen in Heerhugowaard.
Energieneutraal wonen in Heerhugowaard. (Foto: woneninhugo.nl)

Verkoop nieuwbouwplan HUGO

HEERHUGOWAARD - De verkoop van het nieuwbouwplan HUGO! start donderdag 3 oktober. De initiatiefnemers en het verkoopteam heten belangstellenden van harte welkom tussen 17.00 en 20.00 uur in het gemeentehuis van Heerhugowaard aan de Parelhof 1 om kennis te maken met wellicht jouw nieuwe woning.

De initiatiefnemers en het verkoopteam zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. In totaal worden 44 NeroZero® woningen gebouwd in De Draai.

NeroZero

NeroZero staat voor gezond wonen door bijzondere techniek toe te passen in de woningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruimhartige ventilatie waardoor het CO2-gehalte laag blijft en het effectief afvoeren van fijnstofdeeltjes tijdens het koken. De eigen woning heeft een gezond binnenklimaat en biedt tevens maximaal comfort. De woningen zijn volledig aardgasloos en energieneutraal. Voor de ruimteverwarming, koeling, verlichting, ventilatie en warm tapwater wordt net zoveel energie door de zonnepanelen opgewekt als er wordt gebruikt. De woningen zijn ontwikkeld met het oog op gezond en comfortabel wonen. Een huis om fijn te leven met oog op de toekomst!

Energieneutraal

De woningen NeroZero zijn energieneutraal. Dat is een plus voor het comfort en erg gunstig voor de maandelijkse energienota's van de consument. Natuurlijk, de maandelijkse elektriciteitsrekening blijft, al is die straks veel lager dan voorheen. Wel zo fijn als je weet dat de energieprijzen de afgelopen tien jaar verdubbeld zijn. Hoe dit kan? Door te kiezen voor slimme, duurzame ontwerpen en door gebruik te maken van bewezen technologische oplossingen die zichzelf terugverdienen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier tot en met 14 oktober, 15.00 uur. Benieuwd of er een woningmatch is? Kom naar de startverkoop en vier dit feestelijke moment mee. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa zeventig vierkante meter met twee slaapkamers op de eerste verdieping. De kavelgroottes variëren van 77 tot 139 vierkante meter. De tuinen met eigen berging zijn allemaal op het zuidoosten gelegen.

Prijzen: Tussenwoning: € 179.800,- vrij op naam; hoekwoning: € 195.100,- vrij op naam.

Kijk ook eens op www.woneninhugo.nl. Verkoopinformatie via Kuyper & Blom Makelaars. Bel 072-5322420 of mail naar info@kbmakelaars.nl.