Wonen met een schitterend uitzicht op Dockside.
Wonen met een schitterend uitzicht op Dockside. (Foto: Artist impression)

Inschrijven voor appartementen 'Dockside'

ALKMAAR - De appartementen van het nieuwbouwproject 'Dockside' gaan zaterdag 28 september tussen 11.00 en 14.00 uur in de verkoop. Gezien de grote belangstelling is er besloten om twintig extra koopappartementen in verkoop te brengen. De vier exclusieve stadsvilla's gaan op een later moment dit jaar in verkoop. Het verkoopteam van LEYGRAAF Makelaars vertelt er graag meer over.

Tevens is er nog meer goed nieuws. De ontwikkelaar heeft aangegeven start bouw begin 2020 te garanderen! Na een lang participatietraject zijn ook de laatste bezwaarmakers tevreden met de plannen en worden de bezwaren bij de Raad van State ingetrokken. De ontwikkelaar heeft hier veel energie in gestoken en zij zijn dan ook verheugd dit te kunnen melden voor het verkoopevent.

Gratis waardebepaling

Geïnteresseerd in 'Dockside' en een eigen woning te verkopen? Dan kan LEYGRAAF Makelaars een gratis waardebepaling van de huidige woning verzorgen. Na deze waardebepaling is er een duidelijk beeld van de waarde en de verkoopbaarheid van de woning in de huidige markt. Inschrijven voor dit nieuwbouwproject kan tot en met 11 oktober.

LEYGRAAF Makelaars is te vinden aan de Kennemerstraatweg 67 in Alkmaar. Telefoon 072-5114318, e-mail nieuwbouw@leygraafmakelaars.nl. Kijk voor meer informatie op www.leygraafmakelaars.nl.