De verkoop verloopt spoedig
De verkoop verloopt spoedig (Foto: aangeleverd)

Gloednieuw wonen in Land van Luna

HEERHUGOWAARD - Aan de zuidkant van Heerhugowaard wordt momenteel druk gebouwd. In Land van Luna worden in opdracht van Hallokaties 2 CV, door aannemingsbedrijf J. TH. Kuin in totaal 138 koopwoningen gebouwd in verschillende prijsklassen, variërend van rijwoningen tot vrijstaande woningen.


De woningen die in Land van Luna worden gerealiseerd zijn zéér divers, mede door de grote variatie in types, kleuren metselwerk en gevelaanzichten. Er komen rijwoningen, 2^1 kapwoningen en vrijstaande woningen, waarbij tevens bij 1 van de types 2^1kapwoningen de mogelijkheid wordt geboden om een slaapkamer en badkamer te realiseren op de begane grond.

Toekomst

Uiteraard zijn alle woningen voorbereid op de toekomst. Géén gasaansluiting en géén traditionele verwarming, maar individuele bodemwarmtepompen en vloerverwarming/-koeling op de begane grond en 1e verdieping. Daar waar de 2^1 kap- en vrijstaande woningen de keuze hebben worden de rijwoningen standaard gebouwd met een EPC van circa 0,0 !

Prognose

De 138 woningen worden in 2 fases gerealiseerd. De 1e fase, bestaande uit 86 woningen die allen zijn verkocht, is inmiddels in aanbouw. De verkoop van de 52 woningen in de 2e/ laatste fase verloopt voorspoedig. Momenteel zijn er nog enkele woningen beschikbaar. De prognose start bouw van fase 2 is mei/juni 2020. Land van Luna is een prachtige locatie aan de zuidkant van Heerhugowaard. "Kwaliteit van leven in een parkachtige, waterrijke omgeving", is hier het motto. Direct grenzend aan het Park van Luna, tussen de woningen veel openbaar groen en omringd door water, biedt deze plek een continu vakantiegevoel. Daarnaast zijn op korte afstand veel verschillende voorzieningen aanwezig. Denk hierbij aan supermarkten, gezondheidscentrum, sportcentra en scholen. Bovendien zijn winkelcentrum Middenwaard en het centrum van Alkmaar eveneens makkelijk bereikbaar.

Informatie

Zie www.landvanluna.nl.