Bovenaanzicht van de vrije kavels in het bouwveld 'Groenlingstraat' in De Draai.
Bovenaanzicht van de vrije kavels in het bouwveld 'Groenlingstraat' in De Draai. (Foto: heerhugowaarddedraai.nl)

Droomhuis bouwen op vrije kavels bouwveld Groenlingstraat De Draai

HEERHUGOWAARD - De verkoop van woningen en vrije kavels in De Draai start donderdag 3 oktober. De woningen en kavels worden gerealiseerd in het bouwveld Groenlingstraat in het zuidelijke deel van De Draai. Het bouwveld bevindt zich tussen de Oosttangent en de Oosterweg, ten zuiden van het Winterkoning erf. Op zoek naar een nieuwe woning of altijd al een droomhuis willen bouwen? Kom dan donderdag 3 oktober tussen 17.00 en 20.00 uur naar de verkoopbijeenkomst in het gemeentehuis.

Het aanbod bestaat uit twee-onder-één-kappers, eengezinswoningen, rijtjeswoningen, luxe vrijstaande woningen en vrije kavels. In deze unieke wijk is een nieuw aanbod van dertien vrije kavels te koop. Vrij wonen in een groene, dorpse woonwijk met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is dit dé kans. Of liever gezegd, dé buitenkans. Tijdens de verkoopdag staat er een 3D maquette waarmee men virtueel door het bouwplan kunt 'lopen'. Door de hoge mate van realisme lijkt het net of men zich in het gebied bevindt.

Dorps karakter

Aan de Oostdijk verrijst de nieuwe woonwijk De Draai. Dit is een wijk die alles biedt op het gebied van lekker wonen en leven. Allereerst vanwege het gezellige, dorpse karakter, de ruime opzet en het bijzonder hoge niveau aan voorzieningen. Maar ook omdat alles wat het leven prettig maakt binnen handbereik is, zoals het oude centrum van Heerhugowaard, winkelcentrum Middenwaard, Cool kunst en cultuur, sportgelegenheden, scholen, een recreatiegebied en goede uitvalswegen.

School en supermarkt

De Draai begint een echte gezellige, dorpse wijk te worden. Inmiddels beschikt De Draai over een openbare basisschool De Helix, een kinderdagverblijf en ook een sporthal. In het gebied bij de Groenlingstraat komt een Vomar supermarkt. Ook een tweede basisschool (Blosse) wordt binnenkort gerealiseerd. In Heerhugowaard wordt de horizon verlegd. Hier worden kansen gezien, gecreëerd en benut. Heerhugowaard gaat met z'n tijd mee en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een 'Stad van Kansen' met ruim 55.000 inwoners en bijpassende voorzieningen. Kortom, Heerhugowaard biedt volop nieuwe kansen. Grijp deze kans en informeer naar wonen, werken en leven in een Stad van Kansen!