Het huidtherapieteam van Centrum Oosterwal.
Het huidtherapieteam van Centrum Oosterwal. (Foto: aangeleverd)

Zorg voor uw huid, ga naar de huidtherapeut

ALKMAAR/HEERHUGOWAARD - De Week van de Huidtherapie start maandag 7 oktober. Diverse huidtherapeuten openen hun deuren voor het publiek. Zo ook de huidtherapeuten van Centrum Oosterwal. U kunt er op de inloopspreekuren met al uw vragen over uw huid terecht voor een gratis en persoonlijk advies.

Medische en cosmetische behandelingen bij Centrum Oosterwal

Bij onze huidtherapeuten kan men terecht voor zowel medische als cosmetische behandelingen. Als je een probleem met je huid hebt, kan dit een grote impact hebben op het dagelijks leven. Een huidtherapeut kan veel betekenen.

Huidtherapeut Nike Ramaker en haar collega's zijn werkzaam bij Centrum Oosterwal in Alkmaar en Heerhugowaard. Centrum Oosterwal is een kliniek met dertig jaar ervaring op het gebied van huidaandoeningen en spataderen. De huidtherapeuten maken deel uit van het medisch en cosmetisch team en werken nauw samen op dezelfde locatie met dermatologen, plastisch chirurgen en cosmetisch artsen. "Dit vind ik een enorm pluspunt," zegt Ramaker. "Het komt geregeld voor dat cliƫnten bij zowel de (cosmetisch) dermatoloog als bij de huidtherapeut onder behandeling zijn. Het behandelplan wordt dan gezamenlijk opgesteld voor een zo efficiƫnt mogelijke behandeling."

Huidproblemen

"Men kan bij ons terecht voor huidproblemen als acne, littekens, overbeharing, lipoedeem en lymfoedeem. Maar ook voor cosmetische huidverbeterende (laser)behandelingen bij pigmentvlekken, couperose en huidveroudering. Daarnaast behandelen wij overmatig transpirerende oksels en overtollig vetophoping en kunt u bij ons terecht voor haarfillers."

Gratis en vrijblijvende inloopspreekuren tijdens de Week van de Huidtherapie:

maandag 7 oktober, Centrum Oosterwal Alkmaar, Comeniusstraat 3, van 13.00 tot 16.00 uur;

zaterdag 12 oktober, Centrum Oosterwal Heerhugowaard, Stationsplein 49, van 12.00 tot 14.00 uur;

Informatieavond over huidtherapie en laserbehandelingen: woensdag 16 oktober van 19.00 tot 20.30 uur in Alkmaar (graag aanmelden).

Centrum Oosterwal Alkmaar, tel. 072-5157744.

Centrum Oosterwal Heerhugowaard, tel. 072-5157744.

Meer informatie: www.centrum-oosterwal.nl.