Nieuwe stek in Alkmaar voor Opsteker Media

ALKMAAR - Opsteker Media, het full-service mediabureau van Mark Helder en Menno Dekker, is verhuisd naar een nieuwe locatie in Alkmaar, Scheldestraat 30.

Alkmaar was een logische keuze voor de nieuwe locatie. Na meer dan twee decennia werkervaring in Alkmaar is de stad bekend terrein en kennen zij de markt als geen ander. Opsteker Media concentreert zich voornamelijk op bedrijven in een straal van 20 kilometer rond Alkmaar.

Bij Opsteker Media kan men terecht voor het vermarkten van een product of dienst, van begin tot eind. Dit houdt in dat er na een inventariserend gesprek een mediaplan op maat wordt gemaakt dat aansluit op de doelstellingen van de klant. Een mediaplan kan bestaan uit diverse media zoals buitenreclame, social media-campagnes, radio commercials of printcampagnes. Dit mediaplan wordt van begin tot eind uitgevoerd, inclusief mediaplanning, creatie, optimalisatie en facturatie naar de diverse publishers. De focus van Opsteker Media ligt bij groot MKB-bedrijven tussen Castricum en Den Helder. Door de huidige diversiteit van het medialandschap is het mogelijk om voor elk bedrijf een gepast mediaplan samen te stellen.

Meer informatie: www.opstekermedia.nl