Blij met de terugkeer van Julie Gildemyn als osteopate
Blij met de terugkeer van Julie Gildemyn als osteopate (Foto: aangeleverd)

Van Rein Instituut: voor bijna elke (pijn)klacht een oplossing!

ALKMAAR - Het in Alkmaar en Tuitjenhorn gevestigde Van Rein Instituut is al meer dan 25 jaar de praktijk voor behandeling van fysieke en/of psychische klachten. Dit wordt gedaan door middel van osteopathie, podologie, psychologie, hypnotherapie, coaching, massage therapie en door een Care for Women therapeute.

''De aanwezigheid van meerdere disciplines onder één dak versterkt de behandeling van onze cliënten'' aldus Cees Molenaar, eigenaar en één van de 6 osteopaten van het Instituut.

Podoloog

Cees vervolgt: ''soms is het nodig om de podoloog erbij te halen als blijkt dat de klacht mede veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld een doorgezakte voet.'' Binnen het Van Rein Instituut staat de cliënt centraal met als enige doel: de cliënt van zijn of haar klachten af helpen.

Zes dagen geopend

Het Van Rein Instituut denkt met u mee als (toekomstig) cliënt en is daarom zes dagen per week geopend. Maandag tot en met vrijdag: 07.00 tot 18.30 uur en zaterdag: 07.00 tot 15.30 uur. De meeste behandelingen binnen het Van Rein Instituut worden vergoed vanuit de (aanvullende) verzekering. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag over uw klacht? Bel dan met telefoonnummers 072-5155454, 0226-392121 of bezoek de website: www.vanreininstituut.nl.

Terugkeer van Julie Gildemyn als osteopate

'Na bijna 2,5 jaar eruit te zijn geweest als osteopate door een ernstige complicatie tijdens een operatie zijn wij heel blij met de terugkeer van Julie als een van onze collega's' aldus Cees Molenaar, eigenaar en osteopaat van het Instituut. Cliënten die een afspraak willen maken met Julie kunnen contact opnemen met het Van Rein Instituut via telefoonnummer 072-5155454. Cees: 'in samenspraak met Julie komt zij half oktober weer naar Alkmaar om te beginnen. Ze heeft er veel zin in en ziet er naar uit om haar cliënten weer te kunnen behandelen'. U kunt terecht bij Julie voor o.a. rug-, schouder-, nek- en buikklachten maar ook met uw baby.

Van Rein Instituut Alkmaar. Dr. Schaepmankade 1 | 1814 RA. T: 072-5155454 E: info@vanreininstituut.nl.