Gratis cholesterolgehalte meten?
Gratis cholesterolgehalte meten? (Foto: aangeleverd)

Cholesterol gratis laten meten?

ALKMAAR - Hoe hoog is uw cholesterolgehalte? Als u deze vraag niet kunt beantwoorden dan is het wellicht tijd om uw cholesterol eens te laten meten. Dinsdag 15 oktober in De Mare en vrijdag 18 oktober in de winkel aan de Laat is het mogelijk om geheel gratis uw cholesterolwaardes te laten meten.

Met een vingerprik worden een paar druppeltjes bloed afgenomen die vervolgens op een teststrip in de meetapparatuur wordt geplaatst en deze geeft direct het resultaat. De 3 in 1 teststrip meet het Totaal Cholesterol, HDL en Triglyceriden gehalte. Met deze waarden worden vervolgens het LDL en de Cholesterol ratio bepaald. Kortom een snelle en betrouwbare manier om uw cholesterolwaardes te laten berekenen.

Kom GRATIS meten!

Er is veel belangstelling, dus maak snel een telefonische afspraak want vol is echt vol. Bel nu voor dinsdag 15 oktober in winkelcentrum De Mare van 10.00 tot 16.00 naar telefoonnummer 072-5619523 of in de winkel aan de Laat 193 op vrijdag 18 oktober van 9.00 tot 17.00 via telefoonnummer 072-5120939. Het geheel wordt gesponsord door Arkopharma Nederland bv.