Kippenvelmomenten' zegt tijdschrift 'En Route'
Kippenvelmomenten' zegt tijdschrift 'En Route' (Foto: Claudia Otten)

Concert Les choses de la vie in Limmen

LIMMEN - Een bijzondere voorstelling in Limmen. Het concert 'Les choces de la vie' vindt vrijdag 18 oktober plaats vanaf 20.15 uur bij de Heeren van Limmen. Kaarten zijn te bestellen via secr.alkmaar@.afpb.nl voor 15 euro. Kaarten aan de zaal 17,50 euro.

Een voorstelling waarin het Franse en het Nederlandse lied elkaar ontmoeten. De 'groten' zullen niet ontbreken: chansons van Aznavour, Brel, Piaf, Gainsbourg, maar ook liedjes van Toon Hermans, Herman van Veen en Jenny Arean en eigen composities In de huidige tijd, waarin veel schoonheid het onderspit moet delven, zoeken mensen uit alle uithoeken van de wereld troost, troost in muziek.

Hele spectrum

Britta Maria, Maurits Fondse en Nicolaas Duin bezingen het leven in al haar facetten, de liefde, de hoop, maar ook de pijn en de teleurstelling, het gewone en het bijzondere. Van opzwepend levensgeluk naar diepe ontroering. Met zangeres Britta Maria, Pianist/zanger Maurits Fondse (o.a. band Freek de Jonge/Dansen met de Vijand) en accordeonist Nicolaas Duin (o.a. Danny de Munk en de Jantjes)

Recensies

De recensies zijn lovend. 'Zeg alles af en ga dit zien!' aldus een bezoeker theater Walhalla. Maar ook 'Prachtige cd', zo beweert Bart van loo. 'Kippenvelmomenten' zegt tijdschrift 'En Route'.