Kerstmarkt in Koblenz.
Kerstmarkt in Koblenz. (Foto: aangeleverd)

Genieten op de kerstmarkt in Koblenz

3 dagen v.a. € 65,- p.p.

De traditionele Koblenzer kerstmarkt is één van de grootste en de mooiste kerstmarkten in de streek Rheinland-Pfalz. De markt ligt vlakbij de winkelstraten, in het oude en historische gedeelte van de stad.

Op de kerstmarkt staan meer dan 100 kraampjes waar onder meer kunsthandwerk, kerstdecoraties en uiteraard veel cadeaus te koop zijn. Om het nog gezelliger te maken, wordt de kerstmarkt aangekleed met diverse live concerten, een kerstbakkerij en talloze andere attracties; kerstsfeer ten top.

Na een dag struinen over de kerstmarkt is het aangenaam bijkomen in het sfeervolle hotel Pistono***+. Het bijzondere aan dit hotel is, dat het al 150 jaar door dezelfde familie gerund wordt. En alweer de vijfde generatie staat nu aan het roer. Ontvangst is met een glaasje glühwein.

Geniet daarna van ontspanning in de sauna en het overdekte zwembad. Na een heerlijke overnachting en een goed ontbijtbuffet kan de nieuwe dag weer fris beginnen.

Lezersarrangement:

2x overnachting in hotel Pistono***+, inclusief ontbijtbuffet en ontvangst met een glaasje glühwein. Vertrek dagelijks van 22 november tot en met 21 december 2019.

Prijs is op basis van twee personen. 3 dagen v.a. € 65,- p.p. Boeken kan tot en met 21 oktober 2019.

Meer informatie en boeken:

www.kras.nl/LR83500

of bel 088-0885886 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR83500.

Het sfeervolle hotel Pistono***+.