Themamiddag kanker: hormoontherapie bij vrouwen

ALKMAAR - 't Praethuys en Noordwest Ziekenhuisgroep houden dinsdag 15 oktober een themamiddag met als onderwerp hormoontherapie bij vrouwen, voor vrouwen met kanker en hun naasten. Verschillende vormen van kanker worden behandeld met hormonale therapie.

Wat is hormonale therapie en hoe werkt het? Tijdens deze middag gaan we ook in op de mogelijke bijwerkingen van hormonale therapie en hoe u daar mee om kunt gaan. Spreker is mevrouw S. de Bie, verpleegkundig specialist oncologie Noordwest. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen. De themamiddag wordt gehouden van 14.00 tot 16.00 uur in 't Praethuys, Westerweg 50 in Alkmaar. De toegang is gratis. Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met 't Praethuys, info@praethuys.nl of 072 - 511 3644. Deze bijeenkomst is de tweede van een serie van twaalf bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig. Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van acht personen vereist en een maximum van 25.

Informatie

Meer informatie over deze bijeenkomsten zoals locatie en tijden is ook te vinden in de agenda op de websites nwz.nl en praethuys.nl.