eGYM nu bij Victorie Plaza.
eGYM nu bij Victorie Plaza. (Foto: aangeleverd).

eGYM nu bij Victorie Plaza!

ALKMAAR – Bij Victorie Plaza in Alkmaar is het nu mogelijk om op de eGYM cirkel te trainen. De intelligente krachttoestellen van eGYM maken trainen makkelijker, leuker en motiverender. De instructeur stelt bij de intake eenmaal alle toestellen in en alle persoonlijke gegevens, zoals de zitpositie en het trainingsgewicht, worden automatisch bewaard in de app. Bij een volgend bezoek stellen de apparaten zich automatisch in op jouw persoonlijke instellingen.

Twee keer per week een half uurtje effectief trainen

Door regelmatige krachtmetingen zullen de toestellen het trainingsgewicht automatisch aanpassen. ''Daardoor trainen onze leden met de optimale weerstand en bereikt iedereen nog sneller de gewenste doelen,'' zegt Peter Bolt, manager bij Victorie Plaza. "eGYM is geschikt voor iedereen, ongetraind of getraind, jongeren, ouderen of mensen met diabetes type 2. De trainingen staan altijd onder supervisie van onze professionele instructeurs. Een training duurt dertig minuten per sessie en dat idealiter tweemaal in de week. Trainen op de eGYM krachttoestellen is veilig en geeft minder kans op blessures.''

Resultaat gegarandeerd

Wat is het resultaat van eGYM? Bolt: "Al met twee keer per week dertig minuten intensief trainen kan er een concreet resultaat geboekt worden. Na de training heb je direct inzicht in je resultaten en progressie, wat je motiveert en stimuleert om het vol te houden. Met een druk leven is dit een goede oplossing." Met eGYM is het mogelijk om een persoonlijk trainingsdoel en -programma te selecteren. Wil je werken aan je algemene fitheid, ga je voor een hogere vetverbranding, bodyshaping of spieropbouw, dan is trainen met eGYM een goede keuze. Spiertraining zorgt voor een structurele verhoging van het metabolisme, waardoor het resultaat een meer duurzaam karakter krijgt en het jojo-effect sterk vermindert. Fit en vitaal in dertig minuten. Maak een vrijblijvende afspraak om het gratis een keer te proberen.

Victorie Plaza, Sport & Wellness, Terborchlaan 311, Alkmaar, telefoon 072-5111390, www.victorieplaza.nl