Heb je ambitie om te werken in de zorg? Neem contact op met 's Heeren Loo.
Heb je ambitie om te werken in de zorg? Neem contact op met 's Heeren Loo. (Foto: aangeleverd)

Werken bij 's Heeren Loo

Wil je werken of leren in de zorg? Ben jij een enthousiaste en betrokken zorgprofessional, vrijwilliger, leerling of stagiaire? Dan is 's Heeren Loo op zoek naar jou!

's Heeren Loo ondersteunt in bijna heel Nederland mensen met een verstandelijke of andere beperking. Met meer dan 125 jaar aan kennis en ervaring uit de praktijk en de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en innovaties.

Samen met een team help jij mensen met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG), een Licht Verstandelijke Beperking (LVB) of Ernstige Meervoudige Beperkingen (EMB) verder.

Toekomstige werkplek

Zowel in de directe zorg, als in de staf- en ondersteunende functies biedt 's Heeren Loo mooi werk. Een toekomstige werkplek kan zijn in het woonzorgpark Noorderhaven, in de ambulante dienstverlening, bij kleinschalige woon- en werkvormen of bij Expertisecentrum Advisium voor behandeling en begeleiding.

Vacature

Toe aan een volgende stap in jouw (zorg)carrière? Omdat 's Heeren Loo in vrijwel heel Nederland actief is, is er voor ieder wat wils. Ook biedt de zorgorganisatie (interne) opleidingen aan en zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Weten wat de mogelijkheden voor jou zijn bij 's Heeren Loo? Stuur dan geheel vrijblijvend jouw cv op of neem contact op met de recruiters via recruitment@sheerenloo.nl. Samen met de recruiters onderzoek je hoe jij cliënten kan helpen.

Reageer!

De nieuwe website is online. Kijk op www.sheerenloo.nl/werkenbij voor het actuele aanbod van (vrijwilligers)vacatures, leer- of stageplekken.