Roy Lennings:
Roy Lennings: "Samen schaatsen is veel leuker'' (Mike Bink fotografie)

Dolle pret tijdens herfstvakantie

ALKMAAR - De opening werd uitgesteld, maar het gaat nu echt los. De Alkmaarse ijsbaan De Meent is geopend en start het seizoen met een actief herfstvakantieprogramma. Met maandag een curling clinic voor de actieve 50+er en op diverse middagen activiteiten voor de jeugd. Daarnaast is in de huis-aan-huiskrant een bon te vinden om gratis iemand mee te nemen naar de ijsbaan.

Een mooi begin van schaatsseizoen

"Samen schaatsen is veel leuker," aldus Roy Lennings, namens Alkmaar Sport locatiemanager bij sportcomplex De Meent Bauerfeind.

Bring a Friend

"Vandaar onze Bring a Friend actie. In de huis-aan-huiskranten in de regio zijn bonnen te vinden om gratis een vriend of vriendin, (klein)kind of broer of zus mee te nemen."

Activiteiten

In de herfstvakantie worden diverse activiteiten georganiseerd. Op maandagochtend start de week met een curling clinic voor de actieve 50+er georganiseerd door Sport Vitaal. Dinsdag staan de populaire ICE Games op de agenda, woensdag Fun curlen en vrijdagmiddag ICE Biken.

Schaatsclinic

Donderdag organiseert Alkmaar Sport een XL Sportsp-EK-takel waarbij schaatsacademie Noordwest een aantal schaatsclinics verzorgt.

Dj Barrie

Roy Lennings: "Op verzoek hebben we dj Barrie gevraagd om zondagmiddag live muziek te verzorgen tijdens het discoschaatsen. Een mooi begin van dit schaatsseizoen."

Praktische informatie

Meer weten: demeentalkmaar.nl. Met uitzondering van curling clinic en Sportsp-EK-takel is deelname activiteiten gratis. Toegangsbewijs tot de ijsbaan is voldoende.