Liesbeth: ''Jonge mensen kunnen al met één nieuw inzicht opbloeien en grote stappen zetten.''
Liesbeth: ''Jonge mensen kunnen al met één nieuw inzicht opbloeien en grote stappen zetten.'' (Foto: aangeleverd)

Gratis speedcoaching voor school en studie

ALKMAAR - Moeite met de aanpak van je huiswerk, leren, studeren of een studiekeuze? Bureau Bloeispurt komt dit najaar met gratis speedcoaching naar de Bibliotheek Alkmaar Centrum.

Een frisse blik kan je verder helpen. Speedcoaching voor scholieren en studenten. Hoe kan ik meer leren in minder tijd? Ik zit niet goed in mijn vel door school of studie: wat kan ik doen? Waar moet ik aan denken bij het kiezen van een vervolgopleiding? Er is veel bespreekbaar in een speedcoachgesprek van een halfuur met studie- en keuzecoach Liesbeth van Lanen van Bloeispurt.

Vragen staat vrij

Alle jongeren met vragen zijn welkom. Wie dat plezierig vindt neemt gerust zijn/haar ouder(s) als toehoorder mee. Na de speedcoaching weet je beter wat je wilt en de meegegeven tips en materialen helpen je meteen op weg.

Bloeispurt in Alkmaar

Liesbeth werkte lange tijd als docent en gespecialiseerd begeleider op middelbare scholen en in het beroepsonderwijs. "Begeleiding hoeft niet per se lang te duren om goed te werken. Jonge mensen kunnen al met één nieuw inzicht opbloeien en grote stappen zetten.'' Bij de studie- en keuzebegeleiding in haar eigen praktijk Bloeispurt geldt dan ook: kort als het kan en langer als dat nodig is. Voor het volledige begeleidingsaanbod ben je welkom in de praktijk aan de Rinnewaard 60 in Alkmaar. Kijk voor meer informatie op www.bloeispurt.nl . Neem gerust ook contact op met Liesbeth, zij helpt je van harte verder (info@bloeispurt.nl / 06-55539412).