Projectzangers welkom voor 'Elias' van Mendelssohn

ALKMAAR - Zodra het najaarsconcert op 10 november achter de rug is, begint de Alkmaarse Oratorium Vereniging(AOV) met de repetities voor het najaarsconcert van 2020, dat overigens ook een jubileumconcert is vanwege het 95-jarige bestaan van het koor.

Het werk dat voor dit concert op de lessenaar ligt, is het grootse oratorium 'Elias' van Felix Mendelssohn! De AOV werkt bij elk concert samen met projectzangers. Dit zijn doorgaans ervaren zangers (m/v), die wel graag met een bepaald stuk willen meezingen, maar die zich niet willen vastleggen als koorlid. Belangstellenden zijn van harte welkom om als projectlid mee te doen met de repetities en op 7 november 2020 met de uitvoering in de Grote Kerk.

De repetities starten op woensdag 13 november. Tussen kerst en Pasen legt de AOV zich toe op de jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion, vanaf 11 april stort het koor zich weer op 'de Elias'.

De AOV repeteert op de woensdagavonden, behalve in de schoolvakanties, van 19.45 tot 21.45 uur in het Murmellius Gymnasium te Alkmaar.

Mail voor meer informatie of aanmelding naar het secretariaat: info@aovkoor.nl