Cursus mindful mediteren, vijf stappen naar vrijheid

(Advertorial)

BERGEN - Karo's Zorg in Bergen gaat woensdagavond 27 november van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en de 5 stappen naar vrijheid. Vrijheid zit in alles wat je doet en toch ervaren veel mensen dat niet in deze tijd.

Verplichtingen

School, werk en zelfs het sociale leven wordt gekenmerkt door al dan niet zelf opgelegde verplichtingen. Hoe word je meester over je gedachten en ga je je vrij voelen en deze vrijheid als essentie van het leven ervaren, ondanks de verplichtingen die wij met ons meedragen. In 5 stappen, ondersteund door meditatieoefeningen, ga jij de vrijheid in jezelf omarmen. Deze cursus gaat over hoe je bewuster vanuit het moment kunt leven, waardoor je meer rust, minder stress en meer vrijheid gaat ervaren. Mindful mediteren zorgt voor innerlijke rust, balans en voor heling van lichaam en geest. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden.

Lucebertschool

De cursus wordt gegeven op de Lucebertschool in Bergen. Ervaring is niet nodig.

Voor verdere informatie, zoals cursusdata, en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.