Winterkorting op markiezen en rolluiken bij Ambiance

IJMOND - Sinds begin dit jaar is Markiezenfabriek Noord-Holland aangesloten bij Ambiance. Een nieuwe naam, Ambiance IJmond, maar een vertrouwd adres.

Na de renovatie markiezen weer als nieuw!

In de loop der jaren kan het doek van uw markiezen behoorlijk vuil worden. Wanneer u het doek niet meer mooi schoon krijgt of wanneer u gewoon een andere kleur of dessin wilt, kunt u uw markiesdoek laten vervangen. Ambiance IJmond doet dit de komende winter graag voor u!

Uw markiezen worden voor de kerstdagen opgehaald en worden weer als nieuw terug geplaatst voordat de eerste zonnige dagen in het vroege voorjaar aanbreken! Na de renovatie zien uw markiezen er weer als nieuw uit en sluit de markies weer helemaal aan bij uw wensen qua kleur en uitstraling. In de eigen fabriek in Beverwijk worden de markiezen ontdaan van het oude doek, alle nietjes worden verwijderd en eventuele noodzakelijke kleine reparaties aan het houtwerk worden verricht.

Met de hand geschilderd

Het houtwerk wordt opgeschuurd, in de grondverf gezet en opnieuw afgelakt in de kleur van uw keuze. De markiezen worden niet gespoten maar met de hand geschilderd. Dit geeft een mooier resultaat en een betere dekking. Nadat het markies is voorzien van het nieuwe, door u uitgekozen doek, band en siernagels worden ook de katrollen en het optrekkoord vervangen. Op deze manier investeert u in de levensduur van uw markiezen.

Trotse leverancier van de absolute top onder de rolluiken

Ambiance IJmond is de trotse leverancier van de absolute top onder de rolluiken; ROMA.Het Duitse merk Roma is de marktleider in rolluiken-land Duitsland en onderscheidt zich door kwaliteit en innovatie. Kom het rolluik bekijken in de showroom en overtuig uzelf. Ambiance IJmond voegt al jaren comfort en sfeer toe aan iedere woonomgeving, zowel binnen als buiten.

Volgens de laatste trends

Van een compleet overdekt terras tot een plekje in de schaduw of sfeervolle raambekleding. Uiteraard volgens de laatste trends en voorzien van moderne bedieningsopties. Zo creëert u in een handomdraai op iedere plek in en om het huis een comfortabel leefklimaat. Zonwering op de juiste plek draagt niet alleen bij aan klimaatbeheersing maar draagt ook zeker bij aan energiebesparingen in de zomer én in de winter.

Afspraak

Maak een afspraak! Ambiance IJmond komt bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw korting te berekenen. Of breng een bezoek aan de showroom, Beijneslaan 51 te Beverwijk of kijk op www.ambiance.nl/ijmond.